ShelterBox anvender frivillige til at levere nødhjælpen. Dem kalder vi ShelterBox Response Team Members. Det er dem, der er bindeleddet mellem donorerne og dem der modtager hjælp.

Har du lyst til at få den mest intentensive uddannelse som nødhjælpsarbejder, så tilbyder ShelterBox årligt et kursus for 30 – 40 kursister. Kurset varer ca. tre måneder, og indledes med en teoretisk del, som afsluttes med et udtagelsesforløb, som fører til den endelige uddannelse, der varer 9 dage og som foregår i Sydengland. Du er først fuldt uddannet, når du har gennemført dine første to udsendelser, som du har sammen med en eller to erfarne SRT members.

Uddannelsen kræver et betydeliget engagement og lysten til at udvikle færdigheder som kommunikation, planlægning, diplomati og beslutningskraft. ShelterBox beskriver kravet, som det at ville gå den ekstra mil (To go the extra mile). Du vil blive udsendt til de mest fjernt beliggende områder i hele verden – og det til fods, i båd eller ad næsten ufremkommelige veje .

Uddannelsen betales af ShelterBox.

Du skal være villig til at lade dig udsende med et døgns varsel og i en periode af 2 – 3 uger.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, så kontakt ShelterBox formand Karsten Thuen på mailadressen info@shelterbox.dk