AT SKABE ET STÆRKT FUNDAMENT


Tilflugt er mere end bare et tag – det er et hjem. Det er fundamentet for liv, for familier, for samfund.

Når naturkatastrofer og konflikter frarøver mennesker deres hjem kan vi ikke bare vifte med en tryllestav for at erstatte det mistede, men vi kan hjælpe med at skabe noget nyt. Vi kan levere de værktøjer der skal til, for at starte processen med at vende tilbage til en normal tilværelse.

Din støtte bidrager til familiers beskyttelse mod brændende hede, bidende kulde, farlige dyr, sygdomme og meget, meget mere. Et tilflugtssted der giver rum til familiens privatliv, hvor de kan føle sig sikre og være trygge sammen.

Når mennesker rammes af katastrofer tilsidesættes al normalitet. Men tilflugtssteder i en god kvalitet kan forhindre kaos. Det giver ikke bare rum til at komme sig oven på både fysiske og psykiske traumer, men også rødder der stikkere meget dybere end bare en enkelt teltpløk.

Din støtte gør at, enkle ting som et telt og presenninger bliver til værktøjer som forandrer liv.

Siden ShelterBox’ start i 2000 har vores hjælp givet tilflugtssteder til mere end en million mennesker. En million mennesker som ikke bare er beskyttet mod elementerne, men også har et sted de kan kalde et hjem.

Alf Evans, ShelterBox Operations Manager