Den store forskel


Vi rejser til de mest afsidesliggende dele af verden, for at nå frem til områder der er ødelagte efter en katastrofe.

Vi gør dette ved hjælp af et stort netværk af frivillige. Målrettet hjælp til en specifik situation pakkes manuelt før den transporteres rundt i verden.

Vores specialuddannede “ShelterBox respons teams” gør en stor indsats for at nå frem til mennesker i de mest sårbare situationer efter en katastrofe. Og sikre at ingen bliver glemt eller forladt. Vores teams rejser til fods, med båd, helikopter eller endda tuk-tuk for at nå frem. Hvad der end kræves!

Arbejdet er ikke færdigt, før vi med den rigtige hjælp har skabt mulighed for, at mennesker kan ændre deres liv på en positiv måde.

 

 

 

Samarbejde


Vi tager ikke bare hurtige beslutninger. Vi tager gode beslutninger! Vi arbejder sammen med lokale myndigheder, og i partnerskab med organisationer, for at sikre den rigtige hjælp til de mennesker der har behov for den.

 

 

Vi har endvidere et globalt samarbejde med Rotary International. De deler vores tro på en verden, hvor ingen familier mangler tag over hovedet efter en katastrofe, og hjælper os med at realisere dette. Denne hjælp kan være indsamling af midler, frivilligt arbejde og hjælp til at få vores hjælp ud til netop de mennesker der har behov for den.