Rotary


Global Humanitarian Service Award

ShelterBox har tildelt Rotary International sin første Global Humanitarian Service Award, i anerkendelse af det fremragende partnerskab.

ShelterBox blev grundlagt i 2000 af Helston-Lizard Rotary Klub, Cornwall, England. ShelterBox og Rotary blev officielt katastrofehjælp projektpartnere i 2012. Rotary har været medvirkende til ShelterBox’s vækst og har bidraget til at omdanne ShelterBox til en internationalt anerkendt katastrofehjælp organisation.

De gensidige fordele er enorme. ShelterBox modtager netværks-, logistisk og finansiel støtte fra Rotary og samarbejdet fungerer som en katalysator for Rotarianere over hele verden til at involvere sig i deres lokale Rotary klub.

ShelterBox CEO Sanj Srikanthan overgav prisen til Rotary International Generalsekretær og CEO John Hewko den 20. november 2020. “Det er med stor stolthed, at vi fejrer vores længst stående partner og hjørnestenen, som ShelterBox er bygget på,” sagde Srikanthan. “Rotary er virkelig DNA i af alt, hvad vi gør.” De to organisationer har hjulpet over 2,0 millioner mennesker i 100 lande. For nylig har partnerskabet leveret livreddende husly, støtte og beskyttelse til familier mod truslen om coronavirus.

“Denne pris er for hvert Rotary medlem i verden, der har aktiveret dette livreddende arbejde. Sammen bør vi være stolte af arbejdet med at støtte familier ramt af katastrofe og konflikt rundt om i verden”, sagde John Hewko.

Link til Rotary International

Se pressemeddelelse juni 2022

 

ROTARY INTERNATIONAL PARTNERSHIP


Video åbner i nyt vindue