Nyt hjem og værdighed


Støt ShelterBox med at redde liv og med at give familier tag over hovedet!

Når katastrofer har frarøvet familier deres hjem, så er tag over hovedet (Shelter) helt afgørende. Uden varme og tryghed mister du dit selvværd og risikoen for sygdomme stiger dramatisk. Derfor vil din donation til ShelterBox gøre, at vi kan skaffe familier tag over hovedet og give dem de livsnødvendige ting som vandrensningsudstyr, myggenet, kogegrej og en ny skoletaske, så livet kan fortsætte.

Det handler om at give mennesker deres værdighed tilbage.

ShelterBox bruger din støtte til at vælge præcis den hjælp, som der er brug for.

Du kan sende din donation på MobilePay nr. 90603

Du kan også overføre direkte til vores konto i Nordea:
Reg. nr. 2413, kontonr. 627 471 39 82

Oplys dit navn og din mail adresse via [email protected], så vi kan sende dig et Donorbevis, som bekræftelse på din indbetaling og så modtager du næste måneds ShelterBox Up Date, så du kan se, hvor din støtte er anvendt.

Har du behov for en faktura og skattefradrag, så skal du indsætte dit bidrag – mærket ShelterBox DK – til Rotary Danmarks Hjælpefond.

Benyt dette link!

VIGTIGT! Husk at vælge “Hjælp til ShelterBox” under “Hvilket projekt vil du støtte”.

Donationer gennem Hjælpefonden anonymiseres af hensyn til Persondataloven, hvorfor Shelterbox ikke er bekendt med afsender. Derved vil vi ikke kunne takke direkte eller udstede Donationsbevis.

Alle indbetalinger direkte til Shelterbox besvares og tilsendes donationsbevis ved donation på 2.000 kr. eller større.

Se her, hvad dine penge kan bidrage med. Du kan donere lidt eller mere. Alt har betydning!

ShelterBox vandrensningsudstyr kr. 350

ShelterBox har udviklet en meget effektiv vandrensningspose. Den renser vand ved hjælp at kulfiltre, og har en lang varighed ligesom den kan rense store vandmængder. I modsætning til kemisk vandrensning, så har kulrenset vand den fordel, at det ikke er hårdt for maven.

ShelterKit kr. 1.000

Dette ShelterKit indholder solide materialer og værktøj, som kan sætte familier i stand til hurtigt at genopbygge deres hidtidige hjem. Et ShelterKit er en økonomisk enkel løsning, og et ShelterKit er ofte nemmere at få frem til katastrofeområder. Og dermed opnår ShelterBox muligheden for at kunne hjælpe flere.

ShelterBox telt kr. 2.500

Et ShelterBox telt er indrettet til at kunne huse en familie på mellem 5 til 8 mennesker. Teltet findes i forskellige udgaver afhængigt af, hvor i verden det skal anvendes. Det leveres med myggenet til tropeområder og med isolerende indertelt til kolde områder. Teltet kan opdeles i tre rum, og er af en styrke, så det kan modstå selv stærk storm.

ShelterBox kr. 5.000

Den grønne ShelterBox er den oprindelige katastrofehjælp. Boksen indeholder foruden et telt, alt det basale en familie har brug for, herunder vandrensning, solcellelampe, tæpper, soveunderlag, vanter, huer, kogegrej samt en skoletaske.