Genopbygning


Vi dækker grundlæggende behov mennesker som har, når de efter en katastrofe påbegynder genopbygningen af deres liv.

Hver katastrofe er forskellig, og ligeså de samfund der rammes. Samme udstyr dækker ikke alle situationer, og den hjælp vi leverer sker efter en nøje vurdering af, hvad der præcist skal til for at give folk håb og overskud til at forandre deres liv.

Hjælpen vi leverer kaldes ShelterBoxe og ShelterKits. Vores robuste grønne Shelterboxe indeholder familievenlige telte specielt udviklet til at tåle vind og vejr, og give mennesker et midlertidigt ly alt mens de starter processen med at genopbygge deres hjem. Vores ShelterKits indeholder alle grundlæggende værktøjer til reparation og genopbygning.

Og det er ikke alt. Vi ved at et hjem er meget mere end mursten og mørtel eller presenninger og teltpløkke. Vores sæt og bokse indeholder udstyr der hjælper med etableringen af et hjem, såsom udstyr til madlavning, lys drevet af solceller og skolesæt til børnene.

Vi tester og evaluerer løbende den hjælp vi tilbyder gennem samtaler med, og erfaringer fra, de familier der bruger den. Kun sådan kan vi fortsætte med at udvikle os og være nyskabende.

Det at opbygge et hjem er en proces som tager tid, og vi støtter familier til at kunne fortsætte den rejse.

Dave Ray, ShelterBox Operations Coordinator

ShelterKits


Vore ShelterKits indeholder et bredt udvalg af værktøj, reb, tilbehør og ekstra kraftige presenninger, og kan benyttes til at reparere ødelagte bygninger og etablere fundamenter til nye hjem.

Vi skræddersyr disse udstyrspakker til lokale behov og forhold. Det kan være bølgeblik til et modstandsdygtigt tag, eller endda rumdelere og madrasser til at gøre et lagerrum beboeligt. Hvad der end behøves for at hjælpe mennesker videre efter en katastrofe.

Vore ShelterKits indeholder ikke bare værktøj og materialer. Afhængig af situationen medfølger et udvalg af andre nødvendige ting, såsom solcellelygter, madrasser og vandrensningsudstyr. Alt sammen  for at hjælpe folk tilbage til normale forhold så hurtigt som muligt.

 

 

 

Få mere at vide om ShelterBox


Gør historien om ShelterBox mere levende ved at invitere en ShelterBox foredragsholder med til jeres arrangement.

Hør om vores arbejde, og lad os vise jer hvordan jeres hjælp ændrer livet for mennesker efter en katastrofe.

KONTAKT OS